Setmanari d'informació local - 139 anys

Margalida Oliver inaugura avui l’exposició ‘Revelats’

Els beneficis es destinaran a Sóller Solidari, que organitza aquesta mostra

L’obra fotogràfica de Margalida Oliver vestirà, durant les pròximes setmanes, l’interior del Casal de Cultura. Sota el títol ‘Revelats’, l’artista proposa un recorregut a través de les seves instantànies autorals capturades en el curs dels últims anys. Així com aprofita per detenir la seva atenta i creativa mirada sobre els detalls particulars que l’envolten. Un estil característic que convida els visitants a gaudir del plaer de la contemplació.

Segons explica l’artista Oliver, l’exposició ofereix un conjunt de fotografies «lliures, nascudes entre la sensibilitat minimalista, l’observació de la naturalesa i el gest poètic». Tot això, sense deixar de banda un espai dedicat al joc creatiu. I és que ‘Revelats’ incorpora diverses imatges que «es poden llegir amb un doble significat», relata Margalida Oliver.

Organitzada per Sóller Solidari, la mostra destinarà tots els beneficis generats a aquesta plataforma. I així, l’activitat artística i el compromís col·lectiu caminaran de la mà per reivindicar els drets humans i la igualtat social. Tot plegat, amb la complicitat del Museu de Sóller, que els cedirà gratuïtament els seus espais. L’exposició de Margalida Oliver s’inaugurarà avui, divendres 21 de juliol a les 20 hores, i es podrà continuar visitant fins al proper dimecres dia 2 d’agost.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.