Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Homenatge dels Col·lectius del Firó a Joan Socias en els seus 90 anys

Joan Socias «Barbero», va complir ahir dijous els 90 anys de vida, i per aquest motiu li varen preparar una agradable sorpresa que ell no s’esperava de cap de les maneres.
Com és sabut, Joan ha estat una persona sempre relacionada amb el Firó i, no de bades, durant 17 anys va encarnar el personatge de Capità Angelats.

Per aquest motiu els col·lectius del Firó i els Xeremiers, li prepararen ahir horabaixa una sorpresa al Turismo, on arribà un poc enganat, més aviat amb el pretext que se li havia de fer una entrevista i amb presència dels seus familiars.

Una bona representació dels Col·lectius arribaren a dit bar, acompanyats dels Xeremiers sonant pel carrer del Born, i un cop allí tots el volgueren felicitar, ja que 90 anys no es compleixen cada dia.

Moment emotiu fou la trobada de l’actual Capità Angelats, Guillem Coll, amb Joan i, després de donar-se una bona abraçada, l’obsequià amb un gaiato, mentre els xeremiers sonaven Soc Solleric.

Tampoc mancà el pastís i les moltes felicitacions que rebé Joan i les que encarà rebrà, ja que és una persona molt coneguda i apreciada a Sóller, tant per haver estat Capità Angelats, pels seus anys de barber i pels anys que dedicà al futbol i al teatre amb Nova Terra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.