Setmanari d'informació local - 139 anys

La Torre Picada s’encendrà demà en defensa dels drets humans

L'Agrupació Escolta Capità Angelats i Sóller Solidari organitzen l'esdeveniment

55191

Sóller tornarà a participar un any més a l’encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània pels drets humans. L’acte es durà a terme demà dissabte dia 13. En concret, a Sóller s’encendran la Torre Picada i la Torre de na Seca. Amb aquests actes es vol fer un clam en defensa dels drets humans i molt especialment de totes aquelles persones que cerquen refugi.

L’encesa a la Torre Picada ha estat organitzada, un any més, per l’Agrupació Escolta Capità Angelats i Sóller Solidari. L’esdeveniment de demà comptarà amb dos torns, un a les 13 hores i l’altre a les 18.30 hores, als quals pot acudir qualsevol persona. El migdia es faran senyals de fum mentre que el capvespre, ja amb fosca, s’encendrà el llum a la Torre Picada. A més, els organitzadors s’encarregaran d’emetre unes paraules amb les quals reivindicaran la universalitat dels drets humans.

Per altra banda, cal destacar que Deià també participarà en l’actual edició, sent el seu campanar el que s’il·lumini durant la jornada.

L’encesa de torres de la Mediterrània és una iniciativa que enguany coordina més de 80 punts d’encesa tan sols a Mallorca. Concretament, enguany seran 85 les torres que s’encenguin a l’illa, el que suposa un increment comparant amb les 78 del passat 2023. A més, participen també en l’acte la resta d’illes i altres punts de la península ubicats a Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia o Andalusia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.