Setmanari d'informació local - 139 anys

En marxa el concurs per trobar el lema del Firó centrat en el consum responsable d’alcohol

56633

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sóller han posat en marxa aquesta setmana el concurs del lema del Firó 2024. Concretament, l’objectiu del concurs és el de trobar un lema que ajudi a promoure el consum responsable, reflexiu i crític durant el Firó del pròxim mes de maig. Des d’aquest passat dilluns i fins al dilluns 4 de març, els interessats tenen l’opció de crear els seus propis lemes que incitin a la societat a viure amb moderació les esperades festivitats del seu municipi.

Concretament, a la primera planta de l’Ajuntament de Sóller s’ha instal·lat una urna, on els participants poden deixar les seves idees. La iniciativa està oberta a famílies i persones empadronades a Sóller amb joves nascuts entre el 2008 i el 2012. Cada unitat familiar podrà presentar un o dos lemes que representin l’objectiu del citat concurs.

Els membres del jurat valoraran l’originalitat, el missatge, la personalitat i la motivació. Finalment, el premi per al guanyador serà el d’incloure el lema a tot el material de divulgació de les festivitats del mes de maig, un lot de productes locals de Sóller i poder pujar al balcó de l’Ajuntament durant la celebració del Firó 2024.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.