Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló: «No pot ser que totes les presidències siguin del PSOE»

El líder de MÉS assegura que la pluralitat de presidències és necessària per tal de visualitzar el 'canvi'

El candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Biel Barceló, ha assenyalat en una entrevista a 'Els matins' de TV3 que «no totes les presidències ha de ser del PSOE», i ha afegit que hi ha d'haver «una pluralitat de presidències perquè es visualitzi el 'canvi' que ha votat la gent».

«Les presidències no són la ratlla vermella, però no pot ser que totes les presidències siguin del PSOE», ha dit el líder de MÉS, alhora que ha insistit que la seva formació «només entrarà en un Govern si hi ha un compromís de millora del finançament».

«L'Estat pensa que som una comunitat rica, quan la veritat és que no tenim recursos suficients per a escoles o hospitals», ha afegit Barceló en aquest sentit en una entrevista a 'Els matins' de TV3. Barceló ha afirmat que ens jugam el futur de les Illes Balears i que, per això, «PSOE i Podem han de deixar de banda la seva guerra a nivell estatal».

Països Catalans

Pel que fa a les relacions amb la resta de Països Catalans, Barceló ha apuntat que els diferents territoris de parla catalana han de col·laborar «no només per temes culturals, sinó també en econòmics, en comercials...», i ha recordat que des de MÉS es defensa «el dret a decidir». Per aquesta raó, ha ressaltat que les Balears necessiten una llei de consultes «per avançar en participació i democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.