Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «No hi ha motius per tenir una vaga indefinida convocada en aquests moments»

1149

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimecres, en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, que «no hi ha motius per tenir una vaga indefinida convocada en aquestes illes».

Armengol ha demanat a la comunitat educativa «paciència», ja que assegura que «el Govern està fent tot allò que està a la nostra mà» en l’àmbit educatiu.

La socialista també ha parlat del procés que viu el Principat i ha afirmat que no veu «la necessitat que Catalunya surti d’Espanya. Demano paciència a Catalunya. Tenim una oportunitat: un canvi de govern a Espanya. Ja s'ha fet a les Balears i País Valencià».

Armengol també ha manifestat que no desitja «una Espanya sense Catalunya, junts anem millor que separats».
Per Armengol la solució passa per «crear Espanya federal entre tots. Unir, arribar acords» i assegura que «necessitem un Govern a Espanya que entengui les diferents sensibilitats de cada territori».

Al llarg de l’entrevista Armengol ha explicat que el pròxim dia 2 de setembre es reunirà a Madrid amb Mariano Rajoy. Assegura que li demanarà «un règim especial i més inversions en infraestructures». A més assegura que li transmetrà la impossibilitat «de complir el dèficit imposat». En aquest sentit la Presidenta ha tornat a insistir en la necessitat de fer un front comú entre el País Valencià, el Principat i les Balears per exigir un millor finançament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.