Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS vol crear una comissió d’estudi de l’autogovern

1508
MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca demanaran a la Mesa del Parlament la creació d’una comissió per a l’estudi de l’autogovern real de Balears. | Arxiu

MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca demanaran a la Mesa del Parlament la creació d’una comissió per a l’estudi de l’autogovern real de Balears. Les conclusions de la comissió s’enviarien al Ple de la Cambra i al Govern Balear.

Segons MÉS Aquesta comissió no permanent elaborarà un pla de treball, en el qual tindrà en compte les aportacions dels òrgans de consulta i assessorament de la CAIB, i podrà nomenar una ponència i requerir, si així ho considera, la compareixença d’especialistes adients per a la redacció del dictamen.

Les conclusions de la Comissió no permanent d'estudi es recolliran en un dictamen que s'elevarà al Ple la Cambra per a la seva aprovació i publicació en el BOIB, amb trasllat al Govern de les Illes Balears.

Segons la formació política, la comissió d’estudi haurà de presentar les seves conclusions en forma de dictamen en el termini màxim d’un any des de l’aprovació del present acord.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.