Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix 'Sèries en català', el web de sèries subtitulades de registre gratuït

1534

Just quan estam a l’espera de la posada en marxa de Netflix en català, arriba el web www.seriesencatala.tv

Es tracta d’una proposta cultural que ofereix sèries de TV subtitulades en català. Aquest espai està concebut com un lloc web sense publicitat, de registre gratuït, amb una navegació senzilla i intuïtiva perquè qualsevol persona pugui accedir fàcilment al visionat de les seves sèries preferides.

La seva motivació, segons assegura el mateix web, «és sobretot cultural i lingüística», ja que «creiem que era molt necessari que hi hagués un lloc web a disposició del públic catalanoparlant que tingués les millors sèries mundials de televisió subtitulades en català».

Com funciona?
El portal www.seriesencatala.tv és l’espai web que un grup de catalans aficionats a les sèries de televisió han creat perquè tothom pugui gaudir de les millors sèries mundials subtitulades en català.
«Fa molts anys que traduïm els episodis de les nostres sèries preferides, i finalment, hem decidit compartir el nostre arxiu de subtítols amb tots aquells seguidors de sèries que prefereixen la versió original a la doblada i que els hi agrada llegir els subtítols en la seva llengua», expliquen els seus impulsors.

El web ofereix dues modalitats d’usuaris: gratuït i premium. Els primers poden gaudir d’un episodi per a visualitzar cada 48 hores –amb un temps d’espera de 120 segons-, mentre que els premium 12 cada 24 hores –amb 0 segons d’espera-. Ambdues modalitats disposen de servei d’informació per mail i RSS, si bé la premium disposa de serveis de sèries recomanades. Mentre que la primera opció és totalment gratuïta, el premium té un preu de 8,17€ mensual, 21,50 € trimestral; 38,97€ semestral i 73,91€ anual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.