Setmanari d'informació local - 138 anys

Els cursos de català del Govern han doblat la matriculació respecte a l’any passat

1578
Alumnes als cursos de Català

Els cursos de català que organitza el Govern, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística i que gestiona l’Institut d’Estudis Baleàrics, gairebé han doblat el nombre d’inscrits respecte al curs passat. Així, en els cursos que es duen a terme entre febrer i maig de 2016 ja hi ha 1.073 alumnes inscrits, quan el 2015 van ser 618. El considerable augment d’alumnat, d’un 42%, ha suposat també l’ampliació de l’oferta de cursos, que passen dels 23 de l’any passat als 42 d’enguany.
El nivell que ha registrat un creixement més notable de la demanda és el C1, amb 160 alumnes més que l’any passat, així que en total seran 312 les persones inscrites.


Els cursos han començat aquesta primera setmana de febrer i acabaran a mitjan maig, de manera que les persones que han seguit el curs es podran presentar a les proves que la Direcció General de Política Lingüística té previst convocar el mes de maig.
Cal destacar que els cursos s’imparteixen en les modalitats presencial (tots els nivells excepte el LA), semipresencial (B2, C1, C2 i LA) i a distància (nivells B2, C1 i C2). A més, els cursos s’ofereixen a Bunyola, Calvià, Eivissa, Inca, Llucmajor i Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.