Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmajove creix a les xarxes socials

2118
El regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, durant la presentació de l'anuari. | Ajuntament de Palma

L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha presentat aquesta setmana les dades de 2015 de Palmajove, que ofereix serveis als 121.426 joves entre 14 i 35 anys residents a Palma.

Uns joves que, segons Cort, durant l’any passat utilitzaren més els serveis en línia que Palmajove ofereix, amb un creixement a les visites a la web d’un 10% i a les newsletters, d’un 20%, i que allò que més consultaren estava relacionat amb la millora de la formació, la utilització de mètodes anticonceptius i informació sobre oposicions.

El regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha destacat la necessitat «que el servei s’adapti a les noves tecnologies». «L’Ajuntament s’ha d’actualitzar i assumir la necessitat d’aquesta innovació constant per atendre millor el jovent», segons Molina. Per al regidor, Palmajove ofereix «un servei fonamental».

A més del creixement de les visites als recursos en línia, segons el regidor, la interacció amb el jovent mitjançant les xarxes socials també ha augmentat amb increments significatius a twitter i a instagram. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.