Setmanari d'informació local - 138 anys

Els principals edificis de les Balears queden a les fosques per ‘l’Hora del Planeta’

2352
El Consolat de Mar ha quedat a les fosques. | UH-Arxiu

A les fosques. Així han quedat els principals edificis de les Balears aquest dissabte per celebrar l’anomenada ‘Hora del Planeta’, que intenta reivindicar un consum més responsable de l’energia elèctrica per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.  

Entre les 20.30 i les 21.30 han apagat els llums, entre d’altres, del Consolat de Mar, la Llotja, el Palma Arena i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat. També ho han fet el Palau Reial, la Misericòrdia, Cort, la Seu i el Castell de Bellver.

El desenvolupament de polítiques que permetin avançar cap a un model energètic sostenible per a les Illes, centrat en l'impuls de les energies renovables i en l'estalvi, suposa una de les línies prioritàries de treball de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat a través de la Direcció general d'Energia.

Entre altres actuacions, en breu sortirà a concurs el nou contracte de subministrament elèctric en totes les instal·lacions del Govern i, per primera vegada, tota l'energia que se subministri procedirà de fonts renovables, de manera que es funcionarà al 100% amb energies netes.

Al mateix temps, s'ha engegat un pla d'estalvi energètic per a tots els edificis de l'administració autonòmica i es faran públics els consums energètics de cadascun d'ells perquè els ciutadans els coneguin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.