Setmanari d'informació local - 138 anys

Neus Truyol i Biel Frontera coordinaran Iniciativa Verds

2514
Al Congrés de dissabte també es triaran 3 membres independents per a la comissió d'arbitratge i 2 membres paritaris com a enllaç amb la Taula Federal d'EQUO, partit de referència a nivell estatal. | Iniciativa Verds

Neus Truyol i Biel Frontera representen l'única candidatura conjunta en la coordinació d'Iniciativa Verds. El partit ecosocialista celebra el Congrés aquest dissabte, quan també es renovarà l'Executiva.

Segons la formació, el termini per a la presentació de candidatures a la coordinació i a l'Executiva d'Iniciativa Verds-EQUO Mallorca va acabar aquest dimarts. Un total de 18 candidates i candidats s'han presentat en aquesta última, dels quals es triaran 13, que compondran el nou òrgan de direcció de la formació amb la nova coordinació.

Al Congrés també es triaran 3 membres independents per a la comissió d'arbitratge i 2 membres paritaris com a enllaç amb la Taula Federal d'EQUO, partit de referència en l'àmbit estatal.

Candidatura de Truyol i Frontera

El text de la candidatura de Truyol i Frontera valora molt positivament el treball dels primers anys d'Iniciativa Verds, projecte del qual han estat partícips des de la seva fundació. Així mateix, destaquen que un dels assoliments principals ha estat la constitució de MÉS com a projecte «obert i de síntesi de l'esquerra verda, sobiranista i feminista». Tots dos han participat de forma «molt activa» en diferents espais de MÉS, «tant formals com informals», i s'han involucrat en les assemblees locals respectives, de Palma i Inca. Amb tot, apunten al fet que volen «assumir el repte» que suposa prendre el testimoni de David Abril i Fina Santiago al capdavant d'un partit, que com indica el lema del congrés, està «en transició».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.