Setmanari d'informació local - 138 anys

Socías (PSIB) renuncia a la candidatura al Congrés

3036
Bel Oliver ha agraït la feina feta per Socías en una «legislatura insòlita» i ha assegurat que es tracta d'un «punt i seguit», ja que «seguirem comptant amb Ramon i amb la seva experiència per ajudar que Pedro Sànchez sigui president després del 26J». | PSIB-PSOE

La secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, i el socialista Ramon Socías han comparegut per explicar la renúncia del fins ara diputat estatal a repetir a la candidatura socialista al Congrés per les Balears, una llista que es resoldrà la setmana que ve després de les reunions de la Comissió Executiva, el Consell Polític, la Comissió Federal de Llistes i el Comitè Federal.

Socías ha agraït als mitjans de comunicació la seva feina, a més de donar les «gràcies al partit i a tots els companys i companyes de tots aquests anys pel suport i la confiança», però ha arribat el moment de «donar pas a la gent jove», una decisió que pren per «responsabilitat» i perquè «hem de fer coses noves quan les coses no funcionen».

Ramon Socías ha insistit que «el que importa és seguir donant suport al projecte en el qual seguesc creient, i per això, ara mateix signaré l'aval per Pedro Sánchez», que ha estat el que «ha fet una feina que ningú més ha fet per intentar aconseguir un govern de canvi mentre un esperava ajagut al seu escó i altres han posat interessos personals per sobre dels interessos de país».

Bel Oliver ha agraït «profundament» la feina feta per Socías en una «legislatura insòlita» i ha assegurat que es tracta d'un «punt i seguit», ja que «seguirem comptant amb Ramon i amb la seva experiència per ajudar que Pedro Sánchez sigui president després del 26J».

La socialista ha destacat que «estam treballant molt i encara ens queda molta feina a fer, pel que «ja tenim el partit en marxa», amb el Comitè Electoral i en ple procés de primàries obert per elegir al candidat i per ajudar que el canvi arribi també a l'Estat Espanyol amb un govern que «retorni els drets a la ciutadania i acabi amb les retallades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.