Setmanari d'informació local - 138 anys

PLIS demana la dimissió del diputat Salvador Aguilera per excusar al professor Amadeu Corbera

3084
El diputat de Podem, Salvador Aguilera. | Twitter

'PLIS. Educació per favor' ha demanat aquest dissabte la dimissió del diputat d'Podem Salvador Aguilera per unes declaracions publicades en els seus perfils socials a Internet sobre una pregunta parlamentària relacionada amb el professor del Conservatori Superior de Música Amadeu Corbera.

En concret, es tracta d'uns comentaris a propòsit d'una pregunta parlamentària del PP sobre aquest assumpte, que PLIS considera «ofensius» i d'especial gravetat «si es té en compte que el diputat Aguilera és també professor».

La pregunta del PP, adreçada al conseller d'Educació, Martí March a la comissió d'Educació del Parlament, s'interessava per la data de contractació de Corbera al Conservatori.

Corbera va criticar a un exalumne a través de les xarxes socials, en uns missatges en què revelava informació reservada sobre el menor. Segons PLIS, el professor  «es va burlar d'ell pel simple fet de no ser catalanista».

Davant la pregunta parlamentària del PP sobre aquest assumpte, Aguilera ha indicat en el seu perfil de Facebook que «les xarxes socials es converteixen en un espai en el qual a vegades es diuen coses gens agradables i queden en l'àmbit personal, però el PP s'obstina a seguir desprestigiant la nostra tasca docent ».

Per això, PLIS ha considerat inacceptable «que un representant públic menyspreï la funció pròpia del funcionariat i s'excusi la seva falta d'honradesa».  «Un funcionari mai ha de desvetllar la informació que té l'administrat i mai ha de burlar-se del mateix utilitzant la seva posició de funcionari», ha afegit l’entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.