Setmanari d'informació local - 138 anys

Salom és la candidata a substituir Isern en les llistes del Partit Popular

3152
La dimissió d'Isern, «per motius personals» segons el polític i per «imposicions de la cúpula» segons alguns mitjans, provoca prendre en consideració les possibles candidatures. | Arxiu UH / T. Ayuga

La dimissió de Mateu Isern, «per motius personals» segons el polític i per «imposicions de la cúpula pel cas de la Policia Local de Palma», segons alguns mitjans, provoca prendre en consideració les possibles candidatures. En aquest sentit, María Salom és la candidata a substituir Isern en les llistes del Partit Popular per a les eleccions generals.

El nom de la portaveu del grup a les balears, Margalida Prohens, també s'ha considerat en alguns mitjans, tot i que Prohens no ha confirmat aquesta informació i espera «escoltar els motius d'Isern».

La dimissió d'Isern

Segons informa el diari Última Hora, Isern s'ha acomiadat dels companys de partit amb un missatge de WhatsApp, en què ha afirmat que «en aquests moments no estic en disposició d'assegurar que durant els anys vinents podré dedicar al PP i a l'activitat política l'esforç i compromís que els temps actuals exigeixen. En aquesta circumstància, penso que és honest deixar pas a altres companys del partit, que puguin afrontar amb més garanties els reptes del futur».

La candidatura definitiva es coneixerà aquest dimecres horabaixa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.