Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Pollença contracta un policia torturador

4492
El membre de la Policia Local de Palma que va ser condemnat per tortures a un detingut ha estat contractat com a policia local de Pollença.

Segons ha informat avui Diario de Mallorca i ha denunciat Alternativa per Pollença, el membre de la Policia Local de Palma que va ser condemnat per tortures a un detingut ha estat contractat com a policia local de Pollença.

L'individu en qüestió és el policia que surt a un vídeo penjat a YouTube en el qual es pot veure com li pega diverses potades a una persona detinguda i emmanillada al banc on està asseguda.

Els quatre policies que es veuen al vídeo varen ser condemnats per haver torturat a un detingut. Els fets varen passar el maig del 2011 i ara fa un any, la Secció Segona de l'Audiència Provincial va dictaminar penes d'entre un any i 6 mesos de presó i la inhabilitació del seu càrrec durant un període limitat de temps.

La víctima de les tortures va denunciar els fets i el tracte «inhumà» per part dels agents. Tot i així, va ser condemnat per conduir ebri i intentar atemptar contra un policia durant el trajecte fins a la comissaria on es van produir les agressions per part dels agents de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.