Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama una intervenció urgent a les Cases de Son Ametler de Palma

4866
El Pi reclama una intervenció urgent a les Cases de Son Ametler de Palma. | El Pi

El Pi Palma ha denunciat aquesta setmana «l’estat de deteriorament» en què es troben les Cases de Son Ametler i demana que es reprengui el projecte de recuperació d’aquest espai per a equipaments de la barriada.

El Pi proposa la instal·lació d’una biblioteca —ara els veïnats s’han de desplaçar fins al Rafal Vell— que s’ubicaria a l’antic aljub, un centre de dia que s’instal·laria a l’edifici annex, un museu de ciències naturals i història a l’antiga capella, un casal de gent gran a la planta baixa, una oficina de districte i una sala polivalent per poder fer-hi conferències, cinema o teatre.

Segons el Pi Palma, «és necessari que l’Ajuntament, en la mesura de les seves possibilitats, hi posi en marxa qualque projecte perquè així es vagi avançant en la recuperació d’aquest espai que actualment es troba molt deteriorat».

Ara bé, la formació proposa que la primera mesura que s’ha de dur a terme de forma urgent és la reparació de la tanca que es va posar en el seu moment ja que ja ha estat esbotzada i amenaça de caure. 

Possessió Agricola

Les Cases de Son Ametler del Vivero són una possessió agrícola i ramadera que es remunta al segle XIII i compta amb una extensió de més de 2.700 metres quadrats. Consta d’una planta baixa, dos estatges, un aljub i un jardí vuitcentista de més de 1.600 metres quadrats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.