Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern també promocionarà Ramon Llull durant el 2017

La Direcció general de Cultura de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports ha informat que la celebració de les activitats amb motiu de l'Any Ramon Llull encara la seva recta final amb «una gran acceptació de les activitats programades».

Així, han avançat que donada «la bona acceptació» entre la ciutadania, encara que l'Any Ramon Llull «conclourà de forma oficial» al novembre de 2016, des del Govern «es continuaran programant i difonent activitats i esdeveniments relacionats amb Ramon Llull també al llarg de 2017».

Des del Govern han destacat que la Direcció general de Cultura ha organitzat i col·laborat en una extensa programació de més de 200 activitats que ha volgut tenir en compte tots els públics possibles.

Entre aquestes, destaquen edicions de llibres dirigides al públic infantil, enregistraments i presentacions de peces musicals, conferències i jornades acadèmiques, exposicions itinerants, espectacles escènics i teatrals per a tots els públics, sèries d'animació, rutes i visites guiades per a escolars i públic general, exposicions, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.