Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern modifica el pla de subvencions

El Consell de Govern d'aquest darrera divendres ha aprovat la modificació del Pla Estratègic de Subvencions de Balears per a l'any 2016, en tres línies del SOIB i en una del Fogaiba.

La petició del SOIB respon a l'increment de la partida en dues línies d'actuació com a conseqüència dels acords de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals que afecten a les subvencions per a finançar els costs associats als contractes de formació i aprenentatge, i que sumaran 18 milions d'euros.

A més, s'ha creat una nova línia lligada a les subvencions dels costs salarials derivats de la contractació dels inscrits en el Programa de Garantia Juvenil per un import de 7,6 milions d'euros per als anys 2016 i 2017.

Dotació pressupostària

Pel que fa al Fogaiba, la modificació proposada respon a l'augment de la dotació pressupostària per a fer front a l'elevat nombre de sol·licituds d'ajudes motivades per la sequera extrema i la crisi financera del sector primari.

En aquest sentit, la partida s'incrementa fins a 1,4 milions d'euros, amb l'objectiu d'oferir liquiditat a les empreses agràries perquè atenguin les despeses produïdes per la sequera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.