Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca vol implantar el menjador escolar d'estiu a tots els municipis el 2017

4974
El Consell de Menorca vol implantar el menjador escolar d'estiu a tots els municipis en 2017. | Arxiu

La consellera insular de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha anunciat aquesta setmana que el Consell Insular de Menorca pretén implantar en tots els municipis el menjador escolar d'estiu engegat per primera vegada a Maó durant la passada temporada estival.

Així, Maria Cabrisas i la regidora de Serveis Socials de Maó, Laia Obrador, han realitzat un balanç molt positiu de la prova pilot que s'ha dut a terme durant els mesos de juliol i agost en el col·legi Mateu Fontirroig de Maó.

La iniciativa va nàixer amb la finalitat d'oferir un servei a les famílies que treballaven durant els mesos d'estius, així com garantir les necessitats d'alimentació infantil una vegada finalitzat el curs amb l'objectiu de prevenir possibles situacions de dèficit alimentari.

Cost del menjador
La responsable insular ha assenyalat que el cost del menjador ha sigut de 20.159 euros, que han donat cobertura a 50 beques al juliol i altres 50 a l'agost. A més, el projecte ha comptat amb un servei de transport públic, el cost del qual ha sigut de prop de 7.500 euros.

Cabrisas ha apuntat que s'han tramitat 144 beques per al servei (81 al juliol i 63 a l'agost). Del total de beques, 100 han sigut atorgades pel Consell de Menorca i 44 per l'Ajuntament de Maó. «Des del Consell donarem tot el suport tècnic i econòmic necessari per a ajudar a cobrir des dels ajuntaments les demandes dels ciutadans», ha manifestat Cabrisas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.