Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el període per sol·licitar ajudes a les parades temporals de pesca

5304
Obert el període per a sol•licitar ajudes a les parades temporals de pesca. | Arxiu

Aquest dissabte s'obre el període per a la presentació de la sol·licitud d'ajudes a les parades temporals de la flota pesquera d'arrossegament de les Balears que van tenir lloc entre el 2 de febrer i el 10 d'abril, segons recull el Butlletí Oficial (BOIB).

Aquestes paralitzacions tenien com a objectiu garantir la sostenibilitat dels recursos pesquers i el proveïment en la llotja. Com ha recordat el Govern en una nota informativa, les parades «s'emmarquen en les mesures de gestió per a l'explotació sostenible dels recursos pesquers en el mar Mediterrani, amb l'objectiu principal d'establir un marc de gestió eficaç per a la protecció estricta de determinades espècies marines i la conservació dels hàbitats naturals i la fauna i la flora silvestres».

La intenció és «vetlar per l'explotació equilibrada i responsable dels recursos pesquers, afavorir el desenvolupament sostenible i adoptar les mesures necessàries per a protegir, conservar i regenerar aquests recursos i els seus ecosistemes, adaptant l'esforç de la flota a la situació d'aquests».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.