Setmanari d'informació local - 138 anys

Amnistia Internacional reclama més vivendes pels refugiats que han arribat a Mallorca

8236

El grup Amnistia Internacional Illes Balears ha reclamat aquest dimecres més vivendes per facilitar la integració dels vora 90 refugiats que han arribat a Mallorca en els darrers mesos. L'entitat també reclama una implicació directa de les institucions de les Illes -Govern, Consell i Ajuntaments- per a la gestió de l'acollida d'aquestes persones que sol·liciten asil.

L'Institut Balear de la Vivenda (IBAVI), en coordinació amb Creu Roja, ha facilitat fins el moment deu vivendes per a l'acollida dels refugiats. No obstant això, el coordinador de l'organització Francisco Palacios ha considerat insuficient aquesta xifra.

En aquest context, Amnistía Internacional ha posat en marxa la campanya mundial 'Jo Acull', que a les Balears rep el suport de 15 ONG i que té com a objectiu reclamar al Govern espanyol que acompleixi amb els seus compromisos d'acollida, que s'ampliï el nombre de persones que puguin tenir accés d'acollida i la petició a totes les institucions perquè tenguin una posició més activa en la seva gestió.

Precisament, aquest dimecres el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, rep en audiència els representats de la iniciativa 'Jo Acull'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.