Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ASM exigeix valentia i sobirania al Govern davant el sobrecost de les dessaladores

8246
L’ASM exigeix valentia i sobirania al Govern davant el sobrecost de les dessaladores.

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha volgut fer arribar el seu suport al Govern en la seva negativa a pagar els 43 milions de sobrecost de les dessaladores de Santa Eulària i Ciutadella.

En aquest sentit, des de l'ASM consideren «abusiva i insultant» la pretensió de Madrid de fer pagar a les Balears els «despropòsits, l'autoritarisme i la mala gesti» del Ministeri espanyol d'Agricultura i Medi Ambient. Consideren també «intolerable» que el Ministeri espanyol, «en lloc de reconèixer els seus errors», hagi presentat recurs als tribunals.
Per això, entenen que aquesta factura que «ens vol encolomar el Ministeri espanyol és un capítol més del tractament colonial que Madrid dispensa a les Balears», així com de «la manca de lleialtat institucional que ja havia quedat prou demostrada», han denunciat.

Amb tot, des de l'ASM exigeixen al Govern que superi l'etapa de «laments i queixes», «que actuïn amb valentia i acordin un full de ruta sobiranista, l'única via per assolir un autèntic autogovern i posar fi a la llosa de l'espoli fiscal de 3.500 milions d'euros que se'n van cada any a Madrid i no tornen», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.