Setmanari d'informació local - 138 anys

Expedia, cercador líder en el sector turístic

El portal web es posiciona com el més demandat quan es tracta de planificar viatges nacionals i internacionals

10126

A l'hora de viatjar cadascun prioritza allò que l'importa però la gran oferta hotelera de qualitat a preus econòmics que es troba en l'actualitat, sobretot a les grans ciutats i llocs turístics, fa que trobar un bon hotel no sigui problema. El que sí que pot ser un problema és no fer la reserva alhora que s'adquireixen els bitllets d'avió o es programa el viatge, ja que les bones places desapareixen més de pressa.
Una manera efectiva per no quedar-se sense les places tan desitjades pot ser la de cercar hotels barats a Expedia, una pàgina web líder en el sector del turisme, tant nacional com internacional. Expedia ofereix des de la seva pàgina tot allò que es pot necessitar per concretar un viatge, ja que cerca i compara vols a totes les destinacions del món alhora i informen de l'oferta hotelera, així com de cotxes de lloguer i tots els serveis relacionats amb el turisme.
Val la pena mantenir-se informat de totes les ofertes que s'ofereixen donat que Expedia destaca entre altres coses, per concedir les més atractives del seu gremi.
Fa amb prou feines uns anys, allotjar-se en un hotel amb els serveis mínims, en una habitació confortable amb bany era un luxe reservat només a uns pocs; avui dia la uniformització que s'ha aconseguit gràcies a l'aplicació legislativa i a la competència hotelera, que no ha fet sinó incentivar la qualitat de l'oferta, permet trobar una bona habitació d'hotel per pocs euros la nit i sempre a les grans ciutats. A més existeixen bons de fidelització que ofereixen les agències de turisme com Expedia, les línies aèries o les mateixes cadenes hoteleres i és per això que moltes empreses sempre treballen amb les mateixes companyies a l'hora de reservar bitllets i hotels per als seus treballadors. 

Els hotels d'estels i les seves característiques
Una altra cosa molt diferent és aconseguir hotel en llocs més remots. Hi ha llocs al món on l'oferta hotelera és gairebé inexistent, però Expedia fa ús d'una de les més nodrides bases de dades del sector, i és que cal tenir en compte que no tots els països es regeixen pel mateix barem a l'hora d'avaluar la qualitat dels seus hotels i que en alguns altres, sobretot a Sud-amèrica, es diu hotels als balnearis, és a dir, a aquelles instal·lacions en les quals no solament es pot passar la nit sinó també comptar amb una sèrie de serveis addicionals com spa, piscina, etcètera. 
A l'Estat espanyol i bona part d'Europa la classificació hotelera es mesura per estels, sent la zero la més baixa i la cinc la més alta, i si bé hi ha països en els quals la qualitat d'una habitació d'hotel es mesura per classes o per lletres, els criteris que regeixen vénen a ser els mateixos. Es té en compte l'espai de l'habitació, si hi ha o no cambra de bany, la televisió o el fet de poder accedir a piscina o restaurant.
Per tant, avui dia les categories dels hotels s'han personalitzat, arribant a crear departaments exclusius per a negocis, vacacionals, de temporada, de muntanya, entre altres.
Als hotels i sobre els mateixos s'escriuen grans històries, des de les cançons de discos sencers com el de Hogar dulce hogarr de Joaquín Savina, fins a històries sinistres com la protagonitzada per Anthony Perkins per a Alfred Hitchcock en Psicosis, encara que aquesta darrera transcorria a un motel, que no és el mateix que una càlida habitació d'hotel on descansar després d'un dia descobrint llocs nous, amb tot el que això comporta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.