Setmanari d'informació local - 138 anys

Recomanacions de Turbo Rent a Car per visitar Eivissa

Cada any Eivissa és visitada per turistes internacionals que li consideren una de les millors destinacions del món

10132

De la mà de l'empresa de lloguer de cotxes a Eivissa Turbo Rent a Car, us portem unes recomanacions pels qui vulguin passar per Eivissa amb poc temps en l'agenda. Bé sigui per escapar-se un cap de setmana o perquè una reunió va acabar abans del previst, conèixer Eivissa és una experiència que no tots es poden permetre. En aquests casos puntuals, gens millor que llogar un cotxe de mitja gamma com una Jeep, o bé una moto per si es vol una mica més d'aventura, i llançar-se a mirar tot el que l'illa ofereix.

Conèixer la pau en Cala Llonga

Platges tranquil·les, on el temps corre. Sí, a Eivissa n'hi ha i una d'elles és Cala Llonga. Encara que es pot arribar en qualsevol cotxe prenent la carretera de Santa Eulàlia a Jesús, Turbo Rent a Car recomana utilitzar un 4X4 per augmentar l'experiència i no sofrir contratemps. És una platja tranquil·la, de vegades fins i tot deserta, amb un ambient familiar i aigües poc profundes. Si es vol anar amb la família, és l'opció ideal.

Deixar-se anar als mercats ambulants

Mercats ambulants mundialment coneguts. Els anomenats mercats ambulants hippies d'Eivissa són visitats per personatges que comparteixen aquesta cultura i aquest ritme de vida. Una opció perfecta per a persones que cerquen gaudir de l'art i que la veuen d'una forma bastant particular.
A Eivissa el més famós és Las Dalias, sens dubte. Però hi ha uns altres com el de Sant Jordi, amb un ambient més rock. T'animes?

De vegades la ciutat es deixa recórrer a peu

Sobretot a l'estiu, quan és temporada alta, la vida transcorre amb bastant moviment i fins a altes hores de la nit al centre de la ciutat d'Eivissa. Algunes tendes i bars es mantenen oberts fins a més enllà de les 23.00 hores. Per això, la millor opció és aparcar el cotxe en un lloc proper i segur, i caminar.
Bé sigui per veure les tendes, per prendre's alguna copa en els bars que estan prop del port, o per deixar-se sorprendre per la vista.

Guarda el cotxe i creua el mar

El segon i darrer dia té un pla especial, i es diu Formentera. La germana d'Eivissa és una illa completament diferent, des de la seva aparença de criatura volcànica fins a les seves costes. Anar en el matí i aprofitar les vistes quan el sol va naixent és bastant satisfactori.
Formentera és una destinació tranquil·la, amb gent molt agradable i creuar d'Eivissa fins allà és molt econòmic en els seus concorreguts ferris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.