Setmanari d'informació local - 138 anys

Oliver s'ofereix al batle perquè es pugui aprovar el Pla General de Manacor

11213
@miquel_oliver

L'exbatle i actual cap de l'oposició a l'Ajuntament de Manacor, Miquel Oliver, ha comparegut en roda de premsa per plantejar un oferiment al batle Pedro Rosselló en relació al Pla General de Manacor en base a tot el que ha succeït al respecte els darrers dos anys. S'ha fet aprofitant que aquest dimarts es compleix un any de l'aprovació inicial i que també queda un any de moratòria quant a la reclamació d'expropiacions de zones verdes.

Segons informen des del grup municipal MÉS-Esquerra, «d'ençà que el consistori presidit per Antoni Pastor va iniciar la tramitació del Pla General de Manacor han estat al capdavant del projecte cinc tècnics fruit de les successives dimissions o cessaments. Això ha creat, en molts pocs anys, el desmantellament del departament d'Urbanisme i una sensació generalitzada que les coses es fan molt malament, tant que fins i tot sorgeixen molts dubtes i ombres respecte al fet que ara acaba de sortir a licitació pública la redacció final del PG per part d'una empresa».

Per tot això i també per «la situació d'amenaça en què es troba el consistori si el juny de 2018 el Pla General no està aprovat; pels canvis d'estratègia que ha anat fent l'equip de govern sense cap resultat mínimament acceptable; per no saber com es tramitaran ni en quin sentit es resoldran les al·legacions presentades (moltes no depenen d'una valoració tècnica sinó política) i per la incapacitat que ha demostrat l'equip de govern», Miquel Oliver es posa a disposició del batle perquè el Pla General pugui estar aprovat abans d'un any.

Segons Oliver: «No es tracta d'una carta blanca ni una garantia de votar el Pla General, això dependrà del grau d'acceptació de les nostres al·legacions com ja vàrem anunciar al seu moment, la cosa va més enllà: m'oferesc com a pont amb les administracions, em pos a disposició de l'Ajuntament per desencallar aquesta qüestió de vital importància per al futur de Manacor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.