Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem lamenta que el PP vulgui tombar el projecte de Llei de Camins Públics

11657

El grup de Podem en el Consell ha lamentat aquest dimarts que el PP hagi demanat la retirada del projecte de Llei de Camins Públics i Rutes alertant dels seus «riscos per al medi ambient». Els consellers de Podem posen en dubte la «sobtada preocupació» del PP pel medi ambient. «Foren ells els qui ens convertiren Mallorca en el femer d'Europa», han assenyalat. «No ens estranya aquesta petició, ja que de sobres coneixem que la prioritat del PP ha estat sempre posar els interessos privats d'uns quants per sobre de l'interès públic», han ironitzat.

Des de la formació, han defensat que el medi ambient «requereix una aposta ferma amb un projecte molt més ambiciós i sòlid que mantenir uns quants camins en mans privades» i consideren «de justícia retornar als mallorquins l'ús d'uns camins i rutes que sempre haurien d'haver estat públics».

La portaveu de Podem en el Consell, Aurora Ribot, ha qualificat el projecte de llei com a «valent i modern» i ha assegurat que «prioritza per sobre dels interessos privats el dret de la ciutadania de fer ús d'aquests camins i rutes, un ús que sense cap dubte acosta a la gent al medi natural d'una manera respectuosa».

En aquesta línia, Podem ha mantengut que la «preocupació» del PP està relacionada amb «les dificultats que implica per als caçadors que els vedats de caça s'hagin d'allunyar 50 metres dels camins». «Des de Podem creim que el que és veritablement important és que la gent pugui fer un ús lliure i responsable d'aquests camins, que es garanteixi que no es podran tancar els accessos i es protegeixi la seva integritat, perquè puguem gaudir nosaltres i les generacions futures», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.