Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol anuncia que Montoro i Cladera es reuniran per avançar l’aprovació del REB

12069

La presidenta del Govern, Francina Armengol, afirma que el Govern està treballant intensament amb l’objectiu que el 2018 les Illes puguin comptar amb un nou Règim Especial de les Balears (REB). També ha anunciat que aquest dimecres, 26 de juliol, es reuniran el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, per establir un calendari de treball i avançar l’aprovació del REB.

Armengol, qui ha recordat que les Balears són el territori que més aporta de l’Estat i de les que menys recursos rep, ha defensat que el seu Govern ha fet en dos anys «molt més que el que va fer el PP durant tota la legislatura passada» perquè les Illes puguin disposar d’un nou REB.

Així, ha respost al portaveu del grup parlamentari d'El PI, Jaume Font, qui ha lamentat que l’Estat espanyol hagi «maltractat» durant 34 anys les Balears. Font ha demanat a Armengol «quina impressió va tenir durant la reunió que va mantenir amb la vicepresidenta del Govern espanyol Soraya Saénz de Santamaría».

La presidenta ha defensat l’actuació del seu executiu per aconseguir que les Illes tenguin un finançament just per part de l’Estat i que els ciutadans tenguin les mateixes oportunitats que en la resta de territoris de l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.