Setmanari d'informació local - 138 anys

Ports augmentarà la vigilància en el port interior de Ciutadella

12249
Ports augmentarà la vigilància en el port interior de Ciutadella. | MI/Arxiu

Ports Illes Balears, l'ens depenent del Govern que s'encarrega de la gestió del port de Ciutadella, ha anunciat aquest divendres que té previst condicionar les càmeres de seguretat de la zona interior del port menorquí amb l'objectiu d'incrementar la seva operativitat

Així ho ha traslladat en una reunió mantinguda entre el gerent de l'empresa pública, Pere Puigdengoles, i la batlessa de la ciutat, Joana Gomila, en la qual també s'ha plantejat ‘l’optimització’ de les hores de vigilància nocturna i el tancament dels accessos als pantalans.

A la reunió també hi han acudit representants de la Policia Local de Ciutadella, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional amb l'objectiu de coordinar-se per millorar la seguretat del port de la ciutat del ponent menorquí.

Percepció

El Govern ha assegurat en un comunicat que ‘la percepció dels participants apunta al fet que l'estiu serà tranquil des del punt de vista de la seguretat’, encara que ha avançat que l'objectiu és mantenir aquestes reunions per millorar-ne les actuacions en la matèria.

D'altra banda, Puigdengoles, ha aprofitat la seva presència a Ciutadella per donar la benvinguda al creuer Siguis Voyager, que ha fet escala en la rada per primera vegada. Aquesta embarcació transporta a uns 700 turistes i té una tripulació d'al voltant de 450 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.