Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca reforça l’equip tècnic de la Reserva de la Biosfera

12535

El Consell Insular de Menorca ha reforçat l'equip tècnic de l'Agència Reserva de Biosfera amb tres nous informadors, un biòleg, una ambientòloga i una biòloga marina que treballen aquest estiu per conscienciar a visitants i residents. El reforç del servei és fruit de l'acord de col·laboració signat entre la Conselleria de medi ambient, Agricultura i Pesca del Govern i el Consell menorquí amb l'objectiu de finançar actuacions que contribueixin a la conservació i la millora de la Reserva de biosfera menorquina, segons ha informat la institució aquest dilluns.

La gestió de la reserva tracta de
cercar formes alternatives per compatibilitzar les activitats econòmiques principals amb la conservació del territori, pel que entenen important «explicar les raons per les quals s'apliquen aquestes tècniques de gestió sostenible». És amb aquest objectiu que neix el grup tècnic que informa sobre les característiques de l'entorn natural de Menorca, les estratègies de gestió que es duen a terme i els arguments que sustenten aquesta forma d'actuar.

Així mateix, també s'informa possibles actituds perjudicials per al medi ambient i se solucionen els dubtes que puguin sorgir als visitants. L'activitat d'aquest equip d'informadors se centrarà principalment als espais naturals de l'Illa i especialment en el litoral, en el qual es concentra un major nombre de persones durant l'estiu.

L'equip visitarà les platges i el seu treball també servirà per recollir dades sobre l'ús públic d'aquestes, donar recomanacions i prendre suggeriments que puguin servir per millorar la seva gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.