Setmanari d'informació local - 138 anys

'PROU!!!' organitza un nou acte acte a Eivissa per evitar la privatització de platges

12717

La plataforma PROU!!! ha organitzat per aquest dissabte horabaixa la cinquena edició de 'Sa Truitada', una acte de reivindicació per evitar que es privatitzin les platges d’Eivissa. La concentració tindrà lloc a Talamanca, on hi ha «una ocupació d'elements que no contribueixen a mantenir un espai lliure com seria de desitjar per la majoria de famílies que van a la platja, especialment amb nins», han explicat.

'Ses Truitades' es componen d'activitats lúdiques i s'inclouen en la campanya que realitza PROU!!! anomenada 'Recuperem les platges amb truites pageses'.

Segons han explicat, la participació en cada acte ronda les 50 persones. Anteriorment s'han celebrat en Platja d'en Bossa, Cala Jondal i Cala Molí. Les convocatòries, han recordat, es realitzen consultant als membres de la plataforma.

Conscienciar

L'objectiu és conscienciar sobre el fet que les platges i el litoral no poden ser privatitzats per ningú, ni estar sotmesos a les molèsties que poden provocar les discoteques de platja. La contaminació acústica, han recordat, a més de constituir una il·legalitat, és un «atemptat contra el medi ambient i una falta de respecte cap a la societat eivissenca».

El col·lectiu ha insistit que volen recuperar «la qualitat de vida, la protecció d'espais naturals i acabar amb la massificació turística, entre altres coses, aconseguint un turisme sostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.