Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern convoca un minut de silenci «en solidaritat amb el poble català»

12851

El Govern i la Delegació del Govern espanyol a les Balears han convocat per a aquest divendres a les 12.00 hores un minut de silenci a les seves respectives seus a Palma. El Govern mantendrà un minut de silenci enfront del Consolat de Mar (Passeig Sagrera) així com en la resta de conselleries i centres de feina de l'Executiu «com a mostra de solidaritat i dol a tots els ciutadans de Catalunya».

Per la seva banda, la Delegació del Govern espanyol també ha convocat un minut de silenci a la seva seu principal (C/ Conqueridor). Aquest passat dijous el Govern condemnava l'atemptat i expressava el seu «suport, condolença i solidaritat amb les víctimes». El Govern traslladà un missatge «d'ànim i proximitat al poble català en aquestes dures hores».

A través dels seus comptes de Twitter, la presidenta del Govern, Francina Armengol; el batle de Palma, Antoni Noguera; i el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, entre altres, han traslladat el seu suport a la ciutat i als afectats. A més, la presidenta del a Govern volgué traslladar personalment el suport i la solidaritat per part de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.