Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern ha expressat les seves condolences a la família del treballador que ha mort

13143

El Govern ha expressat aquest dimecres les seves condolences i suport a la família i coneguts del treballador que ha mort aquest dimecres en un accident laboral en unes obres de construcció a Marratxí. Tècnics de Salut Laboral de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria s'han desplaçat al lloc de l'accident, i han iniciat una recerca coordinadament amb els inspectors de treball.

Davant la gravetat de l'accident succeït, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria ha fet una crida a extremar les mesures de prevenció de riscos laborals. «La prevenció és un element fonamental en l'organització de les tasques productives, per evitar o minimitzar les conseqüències de possibles accidents», ha insistit. El mort és un home de 36 anys que estava treballant com a paleta en un habitatge en construcció a Marratxí quan s'ha esfondrat el sostre.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, el cos del mort, d'origen equatorià, ha quedat atrapat entre els enderrocs. Així mateix, un altre treballador ha resultat ferit. El succés ha tengut lloc a les 15.30 hores al carrer Atenes número 8 de la urbanització de sa Planera. Al lloc dels fets han acudit la Policia Local de Marratxí, Guàrdia Civil, Bombers de Mallorca i el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061. Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil han iniciat una investigació per esclarir els motius de l'ensulsiada de l'habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.