Setmanari d'informació local - 138 anys

Els usuaris més fidels del transport públic han estat premiats en la Setmana de la Mobilitat

13861

L'Ajuntament de Palma i el Govern han premiat aquest divendres als usuaris més fidels del transport públic en un acte que s'emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat. Concretament, segons ha explicat l'Ajuntament en una s'ha fet lliurament dels Premis de Fidelitat al Transport Públic a les 18 persones que han utilitzat més Bicipalma, EMT o el TIB.

En l'EMT han guanyat Abdelkarim Fankouri Tahtah i Pau Garcia (categoria menors), Karla Vanessa Aguilar i Ignacio Nicolás Cataldi (categoria estudiants), Yunlian Jiang i Miguel Anguera Juan (categoria gent gran pensionista), i María Amparo Ferrerons i Félix Bator (categoria absoluta). Els premiats podien triar entre una bicicleta plegable o un any de transport gratuït.

En la de Bicipalma han estat recompensats amb un viatge a Cabrera Pere Antoni Pericàs, Nilda Maria Seccardini, Antonio David Márquez i Hai Xu. Mentre que han guanyat abonaments gratuïts per la seva fidelitat amb el TIB Carlos Arias, Josefa González Orozco, Youssef Ahmiane, Jose Rodríguez, Saida Taini Null i Beatriz Yepes Pérez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.