Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranca la VI fira 'Aliments de les Illes Balears'

14437

La VI edició de la fira 'Aliments de les Illes Balears' que organitza El Corte Inglés d'Avingudes ha arrancat aquest divendres i s'allargarà fins al 30 d'octubre. El vi de Mallorca n’és el protagonista. Segons ha explicat en un comunicat la companyia, alguns dels millors sommeliers de les Illes estaran al capdavant d'una desena de tasts de vins que se celebraran a les tardes a la planta quarta del centre comercial.

Per promocionar aquests productes, s'han programat totes les tardes una desena d'activitats perquè els assistents puguin conèixer alguns dels 56 cellers i 250 viticultors que produeixen la meitat del vi a Mallorca. La inauguració de la fira ha tengut lloc aquest divendres, a les 13:00 h, i ha comptat amb la presència del conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, representants dels cellers participants i dels sommeliers. 

El dilluns es durà a terme un tast de vins blancs joves amb sommelier en Zaranda, Sebastián Longo; el dimarts, un tast de vins blancs de criança amb el sommelier del Grup Andreu Genestra, Joan Arboix; el dimecres, tast de vins blancs de varietats autòctones amb el sommelier en Schwaiger, Juan Biedma. 

Així mateix, el dijous es realitzarà un tast de vins rosats el sommelier de Es Fum, Javier Gómez; el divendres es lliuraran els premis II Concurs de Fotografia 'El vi de les Illes Balears'; el dilluns 23, un tast de vins negres joves, amb el sommelier a l'hotel Can Simoneta, Nene García; el dimarts 24, tast de vins negres amb criança, amb el sommelier de Simply Fosh, Gabriel Lucas: i el dimecres 25, tast de vins negres de varietats autòctones, amb l'elaborador de AvaVins, vicepresident del Abs i membre del comitè tècnic de la UAES, Julio Torres.

Totes les activitats començaran a les 18:30 h a la planta quarta del centre d'Avingudes. Inscripcions limitades en el Club del Gourmet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.