Setmanari d'informació local - 138 anys

Aptur lamenta que el PP «triï els hotelers i abandoni els petits propietaris»

14971

L'Associació d'Apartaments i Habitatges de Lloguer de Temporada de les Balears (Aptur) ha criticat aquest dimecres que el Govern de l'Estat espanyol no presenti un recurs contra la balear que regula el lloguer turístic a les Balears i ha acusat al PP de «triar als hotelers» i «abandonar als petits propietaris».

Aptur ha informat que el termini per acabar el recurs ha finalitzat i l'Estat espanyol ha decidit no presentar el recurs malgrat les seves peticions i l'informe del Ministeri espanyol en el qual qüestionava diferents aspectes de la llei. Aptur atribueix això a les «pressions dels hotelers a les Balears i a Madrid» i a «l'excel·lent relació dels hotelers mallorquins i les seves constants reunions amb el ministre espanyol d'Energia i Turisme».

«Ens trobam davant un Govern que prometia regular i finalment prohibeix, i un Govern espanyol que ha practicat deixadesa de funcions per pura estratègia política i fidelitat al sector hoteler, desatenent les demandes ciutadanes d'una regulació justa del lloguer turístic», ha assenyalat l'associació.

Aptur ha avançat que a partir d'ara es concentrarà «en la lluita a Brussel·les» i a través de Fevitur presentarà una ampliació de la denúncia de la llei turística davant la Secretària General de la Comissió Europea, perquè «contradiu les directives europees de lliure competència». Finalment, l'associació del lloguer turístic ha manifestat que sempre ha estat a favor d'una regulació del sector, però considera que aquesta llei és una prohibició de l'activitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.