Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix Viu l'esport, el primer club esportiu de les Balears que inclou equips adaptats

16005

L’Associació de Síndrome de Down de les Balears (Asnimo) i Viubasquet Bunyola han impulsat un projecte pioner d'àmbit esportiu, crear Viu l'esport, el primer club esportiu de les Balears que inclou equips adaptats. Segons ha explicat Asnimo en un comunicat, des d'aquesta temporada l'esport balear compta amb un club en el qual, dins de cadascuna de les seves disciplines (bàsquet, pádel, petanca i natació) té un equip adaptat federat que competeix amb la disciplina esportiva de la Federació d'Esport Adaptat de les Balears (Fesaib)

El director de Asnimo, Bartomeu Márquez, ha explicat que des de l'associació creuen que «la veritable inclusió és formar part del mateix projecte que els altres». Per aquest motiu, han apostat per «unificar el projecte d'esport de la seva entitat amb el de Viubasquet Bunyola, un club de bàsquet que ha experimentat un gran creixement en els darrers anys». Márquez ha assegurat que estan «molt satisfets» i ha assenyalat que «més de 50 nins practiquen alguna de les disciplines esportives que conformen aquest projecte esportiu i han estat acollits de manera excepcional per part de la resta de nins».

 

Segons l'associació, a més de promoure la inclusió real de les persones amb discapacitat dins de l'àmbit esportiu, Viu l'esport pretén crear una gran xarxa social capaç d'oferir un ampli ventall d'avantatges a totes les persones que formin part del club. En aquest sentit, han assegurat que crearan «una targeta gratuïta de fidelització, a través de la qual els socis tendran importants descomptes en les instal·lacions esportives d’Asnimo, possibilitat d'obtenir regals i gratuïtats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.