Setmanari d'informació local - 138 anys

[CARTA] Les Noves Generacions del PP lliuren a Armengol la carta als Reis d’Orient

16729

Les Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears s'han personat aquest dimecres a la porta del Consolat de Mar, seu de la presidència del Govern, per lliurar a la presidenta Francina Armengol la carta als reis mags «de part de tots els ciutadans de les Illes Balears».

L'organització considera que «la qualitat de vida en aquesta comunitat ha minvat des què el pacte governa a les Balears i escriuen aquesta carta per reclamar les millores necessàries per a tornar a ser una de les comunitats més punteres d'Espanya».

La presidenta de les Noves Generacions del Partit Popular a les Balears, Marga Vicens, ha fet entrega personalment de la carta acompanyada per una grapat de companys de l'organització i ha declarat que «tant de bo la màgia dels Reis Mags inundi de seny el pacte i porti les millores bàsiques que necessita aquesta comunitat». Vicens creu que «hi ha moltes millores per demanar, però s'han limitat a reclamar les més essencials». Vicens recorda que «el Pare Noel es va avançar una mica i ens va portar una nova vicepresidenta que ningú volia» i espera que «els Reis Mags, com a mínim, no duguin més sorpreses».

Aquesta carta ve motivada, segons expliquen des de l’organització, «per les baralles del pacte i els continus escàndols del Govern que han hagut d'aguantar els ciutadans de les Balears». Les NG diuen que «el pacte havia de dur, entre altres coses, una educació publica i de qualitat, millores per als joves i facilitats d'accés al mercat laboral per als acabats de titular i, de moment, després de més de mitja legislatura no han complert cap d'aquests objectius».

La carta sencera

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.