Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá es torna a presentar com a «referent espanyol» en la «lluita contra el nacionalisme»

17821
Poca concurrència en l'acte de suport a Bauzá. | Valores en Acción

Menys d'un centenar de persones han acudit aquest cap de setmana a una trobada amb el senador del PP José Ramón Bauzá organitzat per les 'Queremos a Bauzá en primera línea política', 'Estamos con Bauzá' i 'Valores en Acción' en un local de Palma.

Segons han informat des de 'Valores en Acción', l'acte es va iniciar amb les paraules de benvinguda d'una de la responsable de les tres plataformes Alex Fraile i a continuació el professor i historiador Roman Piña va presentar Bauzá.

Durant el seu discurs, Piña va assegurar que l'expresident del Govern és «un referent nacional en la lluita contra el nacionalisme» i ho va definir com «un home que viu i sent la política amb la passió de defensar allò en el que creu, no a quedar bé amb els uns i els altres en funció dels interessos personals del moment».

A continuació, Bauzá va explicar el paper del Senat i les seves competències, així com les responsabilitats que té a Madrid i va explicar la seva visió sobre la situació de Catalunya i l'aplicació de l'article 155 per part del Govern espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.