Setmanari d'informació local - 138 anys

La nova Escola d'Hoteleria de Ciutadella, més a prop de ser una realitat

18055
El nou centre es pretén ubicar a l'antiga Estació Marítima del port vell. | dBalears/Arxiu

MÉS per Menorca s'ha mostrat «satisfet» aquest dissabte per les actuacions dutes a terme pel Govern de les Illes Balears per a posar en marxa el centre integrat de formació professional d'hoteleria, i vol aprofitar el proper plenari del Parlament (dimarts 13 de febrer) per demanar al Govern «per les previsions i actuacions futures».

En aquest sentit val la pena recordar que el nou Centre Integrat de Formació Professional d'Hoteleria es pretén ubicar a l'antiga Estació Marítima del port vell, i que «l'activació d'aquest edifici» ha estat un objectiu per part de Més per Menorca.

De fet, segons han explicat els ecosobiranistes, en els Acords pel Canvi, signats per les forces progressistes, ja es contempla «la rehabilitació i recuperació d'espais públics per a la creació i l'educació».

Satisfacció

En aquest sentit, la formació menorquina vol reiterar «la satisfacció» per com el Govern «va encaminant els projectes pendents», fruit d'aquests acords.

Segons ha explicat el Govern, es preveu que durant els pròxims dies l'avantprojecte de la futura Escola d'Hoteleria sigui exposat als sectors implicats i a la societat i institucions menorquines, en una «clara voluntat que el projecte doni resposta a les aspiracions i demandes de formació i qualificació existents a Menorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.