Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol assegura que no renunciaran al descompte de resident del 75% ni a la tarifa plana

18121

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimarts que l'Executiu autonòmic no renunciarà ni al descompte de resident del 75% per a transport aeri amb la Península, ni, en el futur, a establir una tarifa plana per a aquests vols. Així s'ha expressat Armengol en resposta a una pregunta de la diputada de Podemos, Laura Camargo, durant el ple del Parlament. La presidenta ha afirmat que aquest augment l’aconseguiran «junts, tota la societat i independentment d'alguns partits polítics», en referència al vot en contra del PP en el Senat a la moció per augmentar el descompte.

La presidenta ha insistit que la connectivitat aèria és un tema «fonamental» per a la Comunitat Autònoma i ha recordat la cimera organitzada a Palma amb la resta de territoris extrapeninsulares, que han demanat conjuntament, a més de l'increment de la bonificació de resident, l'eliminació de les taxes aeroportuàries.

Pel que fa a la tarifa plana, la presidenta ha insistit que no renuncien a aconseguir-la en el futur però ha lamentat que tenen «un ministre que s'ha bolcat poc» en la negociació amb Europa.

Armengol ha centrat les seves crítiques en PP i Ciudadanos perquè «quan han anat a Madrid han canviat absolutament de posicionament» i han votat en les Corts Generals «contra els interessos de les Balears» en una «actitud insolidària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.