Setmanari d'informació local - 138 anys

Gori Estarellas, nou batle del PSOE de Llucmajor

18309
El nou batle ha explicat que, el primer dimecres de cada mes, els ciutadans seran rebuts a Llucmajor, el segon a s'Arenal i el tercer a Badies. | Ajuntament de Llucmajor

Gori Estarellas Más (PSOE) ha pres possessió del càrrec de batle de Llucmajor en virtut al pacte de govern subscrit a 2015 entre la seva formació (5 regidors), MÉS per Llucmajor (4) i El PI (2), segons el qual es dividiren la Batlia del municipi amb Jaume Tomàs (MÉS) i Bernadí Vives (El PI).

Estarellas ha anunciat que una de les primeres mesures que el pacte posarà en marxa aquest darrer tram de legislatura, serà fomentar el contacte amb els ciutadans del municipi i també amb l'oposició. Així, cada dimecres horabaixa «obrirem les portes perquè els ciutadans vengin a expressar les seves queixes».

En aquest sentit, el nou batle ha explicat que, el primer dimecres de cada mes, els ciutadans seran rebuts a Llucmajor, el segon a s'Arenal i el tercer a Badies. En la mateixa línia, també ha informat l'oposició (PP, ASI i SSPLL) que cada primer dilluns de mes, se celebrarà una reunió de treball amb els portaveus de tots els partits amb representació municipal.

Constitució espanyola i carnet del PSOE

En l'acte protocol·lari, ha promès el càrrec amb una mà damunt la constitució espanyola i amb l'altra amb un carnet del partit socialista de 1935 de Julià Oliver Sastre.

En el seu discurs, el nou batle ha alabat la tasca i el tarannà dels seus dos predecessors en el càrrec i socis i la tasca dels regidors de l'equip de govern. «Ja no som tres grups diferents, som un equip de govern, un bon equip de govern», ha dit Estarellas qui, en aquest sentit, ha afegit que «som un model a seguir per altres corporacions d'altres pobles». Estarellas també ha tengut paraules d'agraïment per la tasca realitzada pels tres partits de l'oposició.

       

La figura de Joan Monserrat

També ha recordat i destacat la figura de tots els ex batles de Llucmajor assistents a l'acte entre els quals ha destacat la figura de Joan Monserrat, el darrer batle socialista del municipi a la legislatura de 1987-1991 i que fou «el meu mestre polític», ha apuntat.

A l'acte hi ha assistit, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i altres càrrecs de les diferents administracions com ara Catalina Cladera, Mercedes Garrido, Francesc Miralles, José Hila, Vicenç Tomàs, Bel Oliver o Iago Negueruela. També hi han estat presents batles i batlesses d'altres municipis i representants de la Policia Local de Llucmajor i de la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.