Setmanari d'informació local - 138 anys

Les institucions de Menorca signen el conveni per a la redacció del projecte del conservatori

18399

L'Ajuntament de Maó, el Consell Insular de Menorca, i el Govern han signat un conveni de col·laboració per a la redacció del projecte executiu i la direcció facultativa de l'obra del Conservatori Professional de Música de Menorca que se situarà a la Sala Augusta de Maó.

En virtut de l'acord, la Direcció general d'Arquitectura i Habitatge de la Conselleria de Territori del Govern s'encarregarà de licitar la redacció del projecte executiu, a partir del projecte bàsic ja redactat, així com la direcció de l'obra. Una vegada redactat el projecte d'execució, la Direcció general d'Arquitectura i Habitatge el lliurarà, durant l'exercici 2018, a l'Institut d'Infraestructures Educatives (Ibisec) amb la finalitat que procedeixi a la licitació del corresponent contracte.

Amb el projecte executiu finalitzat es valorarà el cost i les fases d'execució, i mitjançant conveni entre la Conselleria d'Educació i Universitat, el Consell de Menorca i l'Ajuntament de Maó s'establirà el nivell de participació de cada institució. Per la seva banda, amb la signatura del conveni, l'Ajuntament de Maó es compromet a cedir l'ús de la Sala Augusta a la Conselleria d'Educació i Universitat. A més, el consistori maonès realitzarà totes les adaptacions viàries i urbanístiques que siguin necessàries per a l'execució del projecte.

Finament, el conveni signat contempla el compromís del Consell de Menorca de contribuir al finançament de l'auditori previst en el projecte, l'ús del qual serà compartit i s'acordarà en un conveni.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.