Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol diu que crearà un Grup d'Expertes d'Igualtat per impulsar mesures «cap a la igualtat real»

18941
El sopar reivindicatiu també ha reconegut la feina de la militant inquera Rosario Mateo, una dona compromesa amb la lluita feminista des de ben jove. | PSIB

L'Agrupació del PSIB d'Inca ha celebrat, aquest divendres a vespre, el sopar de la Dona per commemorar la lluita feminista i reivindicar el paper de la dona a la nostra societat. Una celebració a la qual ha assistit Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que ha aprofitat per anunciar la creació d'un Grup d'Expertes d'Igualtat que «debatrà i impulsarà mesures cap a la igualtat real entre dones i homes». 

Armengol ha explicat que es tracta «d'un òrgan d'assessorament del partit, transversal i multidisciplinari, conformat per gent experta i majoritàriament independent amb el que continuar impulsant polítiques pioneres per aconseguir la igualtat de gènere».

Lluita feminista

La secretària general del PSIB ha destacat que «la manifestació d'aquest 8M ha significat un abans i un després en la lluita per la igualtat», on la societat, de manera massiva, va sortir al carrer per demanar solucions a un «problema urgent» perquè «les dones som un 51% de la població i no es pot prescindir del 51% de la intel·ligència de la societat si volem avançar».

A més, Armengol ha recordat les mesures impulsades des del Govern per reduir les desigualtats com «destinar recursos suficients a la llei de dependència o apostar per l'educació de 0 a 3 anys», destacant el «pacte contra les violències masclistes per implicar a tota la societat i acabar amb aquesta xacra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.