Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 500 persones es presenten a les oposicions a l'administració

19433
Un total de 535 persones aspirants s'han presentat a la primera prova de les oposicions del cos de Gestió de la CAIB. | CAIB

Un total de 535 persones aspirants s'han presentat a la primera prova de les oposicions del cos de Gestió de l'Administració General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, celebrada aquest dissabte al campus universitari de la UIB a Mallorca i a les seves extensions universitàries de Menorca i Eivissa.
A aquest procés d'oposicions dels Serveis Generals de la CAIB, s'ofereixen 19 places del cos de Gestió, al qual el nombre d'inscrits inicialment era de 782 persones.

En total, els examinands han estat el 72% dels inicialment inscrits (742) per aquest cos en el primer exercici, adreçat a les persones aspirants que es presenten per optar a 9 places del cos de Gestió, principalment pel torn lliure. En el segon exercici, s'incorporarà el personal funcionari que opta a les 10 places de promoció interna vertical en aquest mateix cos de Gestió.

Les 19 places de les oposicions a aquest cos corresponen a Mallorca, on avui s'han presentat 528 aspirants, però també es varen rebre sol·licituds des de Menorca (7 instàncies) i Eivissa (3). En aquesta primera prova, s'han examinat 6 persones a Menorca i 1 a Eivissa. Els aspirants han hagut de superar un qüestionari tipus test, sobre preguntes de coneixement general sobre el temari proposat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.