Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril es despedeix del Parlament «satisfet» i tots els parlamentaris l'aplaudeixen

19501

El diputat de MÉS per Mallorca David Abril s'ha acomiadat aquest dimarts del Parlament aplaudit per tots els grups parlamentaris en la qual ha estat la darrera sessió en la qual ocuparà el seu escó després d'haver decidit retirar-se de la primera línia política.

Durant el debat de la Llei de Memòria Democràtica, Abril ha aprofitat el seu torn de paraula per assegurar que «se'n va satisfet amb el treball realitzat, sobretot a escala col·lectiva»El diputat ha traslladat la seva màxima «gratitud» cap als seus companys de partit per haver «confiat» en ell. «He intentat representar-los de la millor manera possible», ha afegit.

Així mateix, Abril s'ha acomiadat tant dels «amics» d'altres partits i dels «companys» de l'oposició, amb els qui ha assegurat haver mantengut sempre «una actitud cordial». Finalment, ha llegit un fragment d'un poema de Walt Whitman, «el poeta de la democràcia».

Per la seva banda, la portaveu adjunta de Podem, Laura Camargo, li ha desitjat «tot el millor» i ha assegurat que el «trobaran a faltar» a ell i al seu «esperit crític i les seves camisetes». «No necessites un acte de diputat per fer política. Estic segura que seguirem compartint les lluites. Fins sempre company», ha afegit la diputada de Podem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.