Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Illes Balears: una destinació de primer ordre per a l'estiu de 2018

19857

Si estàs pensant ja en les vacances, segurament tenguis al cap alguna destinació. Tant si has pensat una destinació com si no, t'anem a donar unes claus de per què les Illes Balears, són una gran destinació, sigui per practicar turisme en general o bé si estàs cercant una destinació una mica més romàntica.

Totes les Illes Balears es troben en un enclavament privilegiat. D'aquesta forma, tant si vols anar de vacances a Mallorca com a Menorca o Eivissa, tindràs tot el que necessites dins d'aquestes illes. A més de poder gaudir d’una gran quantitat d'activitats a l’illa, trobaràs un ampli ventall d'hotels de 5 estels on et sentiràs com un rei.

No obstant això, aquests aspectes has de planificar-los amb antelació suficient, ja que a tothom li agrada gaudir d'un servei d'alta gamma. Si les teves vacances són al juny, juliol o agost, no et preocupis, encara ets a temps de gaudir dels millors hotels de luxe de les Illes Balears motiu pel qual pots anar mirant quin t'agrada més, de cara a reservar una habitació o gaudir, per exemple, d'una suite de luxe. En aquest aspecte, aplicacions com Tripadvisor et poden ajudar a veure com és l'hotel, els serveis que té o les opinions dels usuaris per ajudar-te a triar hotel.

Què es pot gaudir en les Illes Balears?

El primer que la gent pensa quan estem parlant de gaudir d’unes vacances en les Illes Balears, són els quilòmetres de platja. No obstant això, volem anar més enllà i destacar més qualitats, que fan que més turistes puguin gaudir de les illes.

L'arquitectura de la zona, és patrimoni mundial reconegut per la UNESCO, per la qual cosa ens anem a trobar estructures emblemàtiques com poden ser les ruïnes fenícies de Caleta o l'acròpoli que es troba a la ciutat alta d'Eivissa. D'aquesta forma podem passar un matí visitant aquests importants edificis mentre que a la tarda descansem a la platja, ja que el bon temps acompanya a l’illa a tot moment.

Les activitats nocturnes a les Illes, sobretot a Eivissa, també són ben conegudes a tot el món, ja que compten amb les millors discoteques on han punxat Dj’s de tot el món. El seu clima privilegiat, permet gaudir en algunes d'aquestes a peu de platja, per la qual cosa acaba per resultar una combinació perfecta on es poden prendre unes copes, pegar uns balls i donar-se algun capbussó.

En definitiva, el turisme de les Illes Balears està enfocat per a qualsevol perfil de turista, per la qual cosa podrem passar sense cap tipus de dificultat, unes vacances perfectes tant si anem amb la família, amb els nostres amics o simplement amb la nostra parella; ja que no tindrem cap limitació sobre el tipus d'activitat realitzar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.