Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmajove celebra aquest dimarts el Dia Europeu de la Informació Juvenil

19999

Palmajove, el Centre d’Informació per a Joves de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, celebrarà aquest dimarts el Dia Europeu de la Informació Juvenil, una jornada que reivindica la importància de la informació per a l’emancipació del jovent i el seu desenvolupament en el camí cap a la ciutadania plena.

Per a aquesta celebració organitza, dimarts de les 10 a les 13 h, una jornada de portes obertes al centre, que es troba al carrer de Sant Pere, 6, Palma. Hi haurà un berenar-llonguetada i un tast d’informació juvenil per a donar a conèixer els serveis i temes dels quals s’ofereix informació i/o assessorament al centre com, per exemple, treball, estudis, beques, oci i temps lliure, salut i sexualitat, drets i deures a nivell laboral, habitatge o oposicions

S’ha convidat a participar-hi diferents grups de joves d’instituts d’educació secundària i entitats, i als joves d’entre 14 i 35 anys de manera particular. És necessari fer reserva/confirmar assistència per al berenar al tel. 971 725 501. També es donarà un obsequi de marxandatge del servei als assistents i, a més, entre els i les joves que visitin el servei durant la setmana del 16 al 20 d’abril es farà un sorteig de 2 entrades combo a Jungle Park.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.