Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca destina 70.000 euros als fabricants de calçat

20333

El Consell Insular de Menorca i l'Associació de Fabricants de Calçat de l'Illa han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per donar suport a la promoció comercial de les empreses fabricadores gràcies a una aportació de 70.000 euros.

L'objectiu d'aquest acord és donar suport al programa de promoció comercial de les empreses fabricadores de calçat de Menorca, donant un impuls a les campanyes publicitàries i fomentant la presència del calçat a revistes i xarxes socials.

Així mateix, entre les actuacions previstes de l'associació també destaca la promoció de l'etiqueta de la marca de garantia Avarca de Menorca. La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, ha remarcat la voluntat de l'equip de govern de continuar potenciant la indústria del calçat i aprofundir en la projecció exterior de les empreses menorquines.

Per la seva banda, el conseller d'Ocupació i Projecció Econòmica, Miquel Company, ha explicat que a través d'aquestes ajudes es vol apostar «per un dels sectors més importants de Menorca», així com fomentar la dinamització de l'economia insular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.