Setmanari d'informació local - 138 anys

Setze fotògrafs professionals de les Illes participen a 'Formentera Fotogràfica'

20427
La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha assistit aquest divendres a l’acte inaugural del festival. | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), participa per primera vegada en el festival Formentera Fotogràfica, que des d'aquest divendres 27 d'abril i fins a l'1 de maig compta amb un programa de conferències i tallers impartits per reconeguts professionals de la fotografia.

Enguany, i per primera vegada, des de l'IEB s'ha fet un acord amb l'organització del festival per promocionar el festival a les Illes i ajudar a incrementar el nombre de participants balears. Tant és així que, gràcies a aquesta col·laboració, 14 fotògrafs professionals de les Illes Balears participen en les ponències i els tallers a partir d'una convocatòria de selecció que l'IEB va obrir.

A més, s'ha acordat que dos tallers del festival siguin impartits per professionals també de les Illes Balears; és el cas del fotògraf Toni Amengual i Antoni Cladera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.